Aktuellt

 • Med anledning av coronaviruset

  Vi befinner oss i en extraordinär situation där Sverige liksom andra länder i hela världen försöker begränsa smittspridning av coronaviruset. Det råder stor osäkerhet om händelseutvecklingen, det finns ingen som vet vad som kommer att hända inom den...

 • Inställda utbildningar

  Vi ställer in våra utbildningar där vi håller i utbildningen detta gäller med omedelbar verkan och för alla utbildningar fram till sommarsemestern.

 • Corona och arbetsgivarens skyldighet

  Har du som är medlem i Seko frågor om coronaviruset kopplat till ditt arbete ska du i första hand kontakta din arbetsgivare. Arbetsgivarens skyldighet är att göra en riskbedömning.

 • Vi söker en assistent

  Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en assistent. Tjänsten är en visstidsanställning för att bemanna upp för semesterperioden och arbetstoppen som vi har i juli–september. Tillträde i början av april till 20 september 2020. 

 • Dags för motioner till Skärgårdsavtalet

  Du som är medlem inom skärgårdstrafikens område kan nu skicka in motioner (förslag) på saker du vill förändra eller förbättra i avtalet och som du tycker bör tas upp till diskussion på kommande avtalskonferens den 24 april.

Uppdaterad:
Kategorier: