Vi söker en assistent till kontoret i Göteborg

Till vårt kontor i Göteborg söker vi dig som vill ha omväxlande och spännande arbetsuppgifter. Du kommer att ha daglig kontakt med våra medlemmar och förtroendevalda och hjälpa dem i olika typer av ärenden.

Publicerad:

I arbetet ingår i huvudsak medlemskontakter, administration av medlemsregistret, besvara frågor om det fackliga medlemskapet, försäkringar och A-kassan. Du kommer även att arbeta med allmänna administrativa uppgifter som att skriva kallelser, diarieföra, göra beställningar och bokningar, men även registervård och administrativt arbete i vårt verksamhetssystem. Krav på dig som sökande:

  • Gymnasieutbildning
  • God administrativ förmåga
  • God kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt
  • Goda datorkunskaper och hanterar Officepaketet obehindrat
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

För att passa in i rollen hos oss är du en person som trivs med kontakter och samarbete med andra. Du är serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Erfarenhet av studieadministration samt arbete inom folkrörelse är meriterande. Vårt verksamhetssystem är byggt i Microsoft Dynamics CRM, erfarenheter av arbete i CRM är meriterande. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och kan hantera flera saker samtidigt.

Tjänsten är tidsbegränsad till 1 år med tillträde snarast. Då du företräder våra medlemmar är det viktigt att du delar arbetarrörelsens värderingar och du får gärna ha erfarenhet av arbete i folkrörelse. Inom Seko strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning. Ansökan innehållande personligt brev och meritförteckning sänds via e-post till jonas.forslind@seko.se senast den 30 januari 2018. Ange referens: Assistent

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Branschsekreterare Jonas Forslind 031-42 95 34.
Handels fackliga representant Ana Kokol 031-42 95 39.

Seko sjöfolk är en branschorganisation i Seko, Service- och kommunikationsfacket, som är ett LO-förbund. Seko sjöfolks medlemmar arbetar i handelsfartyg, såsom lastfartyg, färjor, skärgårdstrafik, hamn- & bogserbåtar mm.

Vi har två kontor, ett i Göteborg vid Masthuggstorget med 13 anställda och ett i Stockholm vid Norra Bantorget med 4 anställda.

Uppdaterad: